ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- מספר מנות20 מנות
- זמן הכנה30 דקות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: עוגות
- זמן הכנה: 30 דקות
- כשרות: כשר חלבי
- מספר מנות: 20 מנות
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.
-
2
מוסיפים לאט את הסוכר וניל.
-
3
מוסיפים את החלמונים וחצי כוס השמן.
-
4
בתנועות קיפול מוסיפים את הקמח/קמח מצה ואבקת האפיה, ואת הקוקוס.
-
5
משמנים תבנית 26 ואפים כ 30-40 דק ב 180 מעלות.
-
6
הכנת הקרם.
-
7
מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר והפודינג וניל.
-
8
חוצים את העוגה לשניים ומרטיבים עם החלב והברנדי.
-
9
מורחים את השמנת המתוקה ומעל מורחים ריבת חלב.
-
10
מניחים את השכבה השנייה של העוגה ומורחים שוב את הקרם ומקשטים בריבת חלב.
1
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר.
2
מוסיפים לאט את הסוכר וניל.
3
מוסיפים את החלמונים וחצי כוס השמן.
4
בתנועות קיפול מוסיפים את הקמח/קמח מצה ואבקת האפיה, ואת הקוקוס.
5
משמנים תבנית 26 ואפים כ 30-40 דק ב 180 מעלות.
6
הכנת הקרם.
7
מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר והפודינג וניל.
8
חוצים את העוגה לשניים ומרטיבים עם החלב והברנדי.
9
מורחים את השמנת המתוקה ומעל מורחים ריבת חלב.
10
מניחים את השכבה השנייה של העוגה ומורחים שוב את הקרם ומקשטים בריבת חלב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים