לןגן

טורט קוקוס עם ריבת חלב

מאת: אושרה לוי, פורסם: 02/04/2015 | 21:19
טורט קוקוס עם ריבת חלב

תקציר המתכון: יכול לשמש גם בפסח

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רכיבים להרטבת העוגה

רכיבים למילוי

רכיבים לעוגה

רכיבים לקרם

אופן הכנה

  1. מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר

  2. מוסיפים לאט את הסוכר וניל

  3. מוסיפים את החלמונים וחצי כוס השמן

  4. בתנועות קיפול מוסיפים את הקמח/קמח מצה ואבקת האפיה, ואת הקוקוס

  5. משמנים תבנית 26 ואפים כ 30-40 דק ב 180 מעלות

  6. הכנת הקרם

  7. מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר והפודינג וניל

  8. חוצים את העוגה לשניים ומרטיבים עם החלב והברנדי

  9. מורחים את השמנת המתוקה ומעל מורחים ריבת חלב

  10. מניחים את השכבה השנייה של העוגה ומורחים שוב את הקרם ומקשטים בריבת חלב