תקציר המתכון: יכול לשמש גם בפסח
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם הסוכר
מוסיפים לאט את הסוכר וניל
מוסיפים את החלמונים וחצי כוס השמן
בתנועות קיפול מוסיפים את הקמח/קמח מצה ואבקת האפיה, ואת הקוקוס
משמנים תבנית 26 ואפים כ 30-40 דק ב 180 מעלות
הכנת הקרם
מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר והפודינג וניל
חוצים את העוגה לשניים ומרטיבים עם החלב והברנדי
מורחים את השמנת המתוקה ומעל מורחים ריבת חלב
מניחים את השכבה השנייה של העוגה ומורחים שוב את הקרם ומקשטים בריבת חלב