אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

19,852
צפיות

עוגת מוס שוקולד לבן ושוקולד חלב

המתכון של
עוגת מוס שוקולד לבן ושוקולד חלב

הרבה שוקולד

  • קטגוריהעוגות
  • מספר מנות12 מנות
  • זמן הכנה60 דקות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • קטגוריה: עוגות
  • זמן הכנה: 60 דקות
  • כשרות: כשר חלבי
  • מספר מנות: 12 מנות
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • מוס שוקולד לבן
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה
  • 1 כף ג'לטין
  • 1/4 כוס חלב
  • מוס שוקולד חלב
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה
  • 1 כף ג'לטין
  • 1/4 כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    מוס שוקולד לבן - מערבבים ג'לטין עם חלב מניחים בצד,ממיסים במיקרו שוקולד לבן, 1/2 שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 1/2 1 שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עם מרית..


  • 2

    שמים רינג 22 בתבנית תנור מרופדת בנייר כסף ומעל נייר אפייה, מסדרים שקף, יוצקים את התערובת, מקפיאים 5 שעות..


  • 3

    מוס שוקולד חלב - מערבבים ג'לטין עם חלב מניחים בצד,ממיסים במיקרו שוקולד חלב, 1/2 שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 1/2 1 שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עם מרית..


  • 4

    משחררים את העוגה מהרינג, מסירים שקף, פותחים את הרינג ל 24 מסדרים שקף נוסף, מניחים את העוגה במרכז, יוצקים את התערובת מעל ומסביב, מקפיאים לילה..


  • 5

    משחררים את הרינג, מסירים שקף ומקשטים כיד הדמיון..


1

מוס שוקולד לבן - מערבבים ג'לטין עם חלב מניחים בצד,ממיסים במיקרו שוקולד לבן, 1/2 שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 1/2 1 שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עם מרית..


2

שמים רינג 22 בתבנית תנור מרופדת בנייר כסף ומעל נייר אפייה, מסדרים שקף, יוצקים את התערובת, מקפיאים 5 שעות..


3

מוס שוקולד חלב - מערבבים ג'לטין עם חלב מניחים בצד,ממיסים במיקרו שוקולד חלב, 1/2 שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 1/2 1 שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עם מרית..


4

משחררים את העוגה מהרינג, מסירים שקף, פותחים את הרינג ל 24 מסדרים שקף נוסף, מניחים את העוגה במרכז, יוצקים את התערובת מעל ומסביב, מקפיאים לילה..


5

משחררים את הרינג, מסירים שקף ומקשטים כיד הדמיון..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים