לןגן

עוגת מוס שוקולד לבן ושוקולד חלב

מאת: אתי ממן, פורסם: 29/10/2015 | 15:22
עוגת מוס שוקולד לבן ושוקולד חלב

תקציר המתכון: הרבה שוקולד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מוס שוקולד לבן

מוס שוקולד חלב

אופן הכנה

  1. מוס שוקולד לבן - מערבבים ג'לטין עם חלב מניחים בצד,ממיסים במיקרו שוקולד לבן, 1/2 שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 1/2 1 שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עם מרית.

  2. שמים רינג 22 בתבנית תנור מרופדת בנייר כסף ומעל נייר אפייה, מסדרים שקף, יוצקים את התערובת, מקפיאים 5 שעות.

  3. מוס שוקולד חלב - מערבבים ג'לטין עם חלב מניחים בצד,ממיסים במיקרו שוקולד חלב, 1/2 שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים במיקרו 10 שניות ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים 1/2 1 שמנת מתוקה לקצפת רכה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עם מרית.

  4. משחררים את העוגה מהרינג, מסירים שקף, פותחים את הרינג ל 24 מסדרים שקף נוסף, מניחים את העוגה במרכז, יוצקים את התערובת מעל ומסביב, מקפיאים לילה.

  5. משחררים את הרינג, מסירים שקף ומקשטים כיד הדמיון.