הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהבקערה גדולה מערבבים את הביצים עם הסוכר..
מוסיפים 2 ספלים גדולים (כמו מאג) של דבש..
מערבבים את המים החמים + 1 כפית נס קפה ושופכים לתוך התערובת..
להוסיף לתערובת את השמן, קינמון, ציפורן, זנגביל, קמח, אבקת אפיה ומעל לקמח שופכים את 3 כפות הקוניאק שמהולות ב-1/2 כפית סודה לשתייה. להוסיף את האגוזים שבורים גס..
ניתן להוסיף 2 תפוחי עץ מגוררים. הפעם הוספתי רסק תפוחי עץ שמוכרים בכלי קטן מפלסטיק במשקל 113 גר'..
לשפוך את התערובת ל-4 תבניות חד פעמיות (אינגליש קייק) משומנות. למלא את התבניות בגובה 3/4 מהתבנית. (העוגות תופחות-שלא תגלושנה).
לאפות כ-3/4 שעה בטורבו בחום 180 מעלות . לבדוק בשיטת הקיסם.
מי שרוצה שהעוגה תבריק. מיד אחרי האפייה לחורר את העוגות עם קיסם שיניים ומעל למרוח דבש עם כפית..
אפשר להכין 3 תבניות אינגליש, ובמקום העוגה ה-4, להכין עוגות אישיות = 15 קפקייקס בתבניות סיליקון (כמו שיש בתמונה למטה).