מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, שמן, בקערה נוספת מערבבים פירורי לחם, , שוקולד מריר (טוחנים במעבד מזון) קוקוס, אבקת אפייה, אגוזים, מערבבים ומוסיפים לקערת המיקסר, מקציפים במהירות איטית, משמנים תבנית עגולה, שופכים את התערובת, אופים 170 מעלות כחצי שעה, מצננים ומסדרים שקף מסביב, מפרידים את הקרמבו מהביסקוויט, מסדרים בתבנית על העוגה בצפיפות, מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וניל, יוצקים על הקרמבו, מקפיאים חצי שעה להתייצבות, מחממים במיקרו את שני סוגי השוקולד עם שמנת מתוקה, מערבבים ושופכים על העוגה, מחזירים למקפיא עד חצי שעה לפני הגשה....
1
מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, שמן, בקערה נוספת מערבבים פירורי לחם, , שוקולד מריר (טוחנים במעבד מזון) קוקוס, אבקת אפייה, אגוזים, מערבבים ומוסיפים לקערת המיקסר, מקציפים במהירות איטית, משמנים תבנית עגולה, שופכים את התערובת, אופים 170 מעלות כחצי שעה, מצננים ומסדרים שקף מסביב, מפרידים את הקרמבו מהביסקוויט, מסדרים בתבנית על העוגה בצפיפות, מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וניל, יוצקים על הקרמבו, מקפיאים חצי שעה להתייצבות, מחממים במיקרו את שני סוגי השוקולד עם שמנת מתוקה, מערבבים ושופכים על העוגה, מחזירים למקפיא עד חצי שעה לפני הגשה....