לןגן

הקרמבו כבר בפנים

מאת: אתי ממן, פורסם: 10/09/2015 | 23:19
הקרמבו כבר בפנים

תקציר המתכון: עוגה בטעמים שעוד לא הכרתם!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לעוגה

מלית

ציפוי

אופן הכנה

  1. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, שמן, בקערה נוספת מערבבים פירורי לחם, , שוקולד מריר (טוחנים במעבד מזון) קוקוס, אבקת אפייה, אגוזים, מערבבים ומוסיפים לקערת המיקסר, מקציפים במהירות איטית, משמנים תבנית עגולה, שופכים את התערובת, אופים 170 מעלות כחצי שעה, מצננים ומסדרים שקף מסביב, מפרידים את הקרמבו מהביסקוויט, מסדרים בתבנית על העוגה בצפיפות, מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר וניל, יוצקים על הקרמבו, מקפיאים חצי שעה להתייצבות, מחממים במיקרו את שני סוגי השוקולד עם שמנת מתוקה, מערבבים ושופכים על העוגה, מחזירים למקפיא עד חצי שעה לפני הגשה...