בצנצנת מזכוכית או כוס זכוכית גדולה להוסיף חלב כף סוכר והשמרים לערבב ולתת לנוח 10 דקות.
2
בקערה נפרדת להוסיף קמח חצי כפית מלח ו3 כפות סוכר
לערבב ואז להוסיף את השמרים שתפחו הביצים והוניל..לערבב בכף עץ הבצק יהיה קשה. אל דאגה. לעבור לידיים ולהוסיף חתיכות של החמאה ולהמשיך ללוש עד לבצק חלק
ללוש 10 דקות.
3
לתת לנוח לשעה וחצי או עד שהכפיל הנפח.
4
לרדד לעובי של 2-3 ממ ולקרוץ עיגולים בקוטר של 5 סמ.
5
להניח על משטח ומצידו להניח מעל עוד עיגול בצק ומצידו להניח את העיגול השלישי ליצור כמעין שרשרת .. *** ראו תמונה להתחיל לגלגל מהצד שמונח מתחת לעיגול השני כרולדה ראו תמונה... לחתוך באמצע ומה שייצא לכן זה 2 שושנים משלושה עלים *** ראו תמונת המחשה
להניח בתבניות פאי מנייר קטנות.
6
להבריש בחלב ולתת התפחה כפולה
לחמם תנור מראש ל180 ולאפות ל 15-20 דקות
לבזוק מעל אבקת סוכר
להגיש חם.
1
בצנצנת מזכוכית או כוס זכוכית גדולה להוסיף חלב כף סוכר והשמרים לערבב ולתת לנוח 10 דקות.
2
בקערה נפרדת להוסיף קמח חצי כפית מלח ו3 כפות סוכר
לערבב ואז להוסיף את השמרים שתפחו הביצים והוניל..לערבב בכף עץ הבצק יהיה קשה. אל דאגה. לעבור לידיים ולהוסיף חתיכות של החמאה ולהמשיך ללוש עד לבצק חלק
ללוש 10 דקות.
3
לתת לנוח לשעה וחצי או עד שהכפיל הנפח.
4
לרדד לעובי של 2-3 ממ ולקרוץ עיגולים בקוטר של 5 סמ.
5
להניח על משטח ומצידו להניח מעל עוד עיגול בצק ומצידו להניח את העיגול השלישי ליצור כמעין שרשרת .. *** ראו תמונה להתחיל לגלגל מהצד שמונח מתחת לעיגול השני כרולדה ראו תמונה... לחתוך באמצע ומה שייצא לכן זה 2 שושנים משלושה עלים *** ראו תמונת המחשה
להניח בתבניות פאי מנייר קטנות.
6
להבריש בחלב ולתת התפחה כפולה
לחמם תנור מראש ל180 ולאפות ל 15-20 דקות
לבזוק מעל אבקת סוכר
להגיש חם.