ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להקציף ביצים שלמות ולהוסיף את הסוכר בהדרגה,הקצף צריך להיות גבוה ותפוח..
-
2
להנמיך את המהירות להוסיף שמן ,קקאו וקמח..
-
3
על תבנית התנור להניח נייר אפיה ולשמן היטב . לשפוך את העיסה ולאפות כ-15 דק בחום 170.
-
4
לאחר האפיה והתקררות קלה להפריד את הנייר ולגלגל במגבת..
-
5
להכין קצפת משמנת צמחית/מתוקה פודינג וניל ולמלא את הרולדה ולהכניס למקרר..
-
6
לציפוי השוקולד-להכין גנאש.
-
7
להרתיח שמנת מתוקה צמחית חצי קופסא תספיק-אם זה במיקרו לעשות בפולסים. לשבור 100 גר שוקולד מריר.
-
8
לקוביות לחכות דקה שתיים,לערבב ולצקת כל העוגה..
-
9
המסתי שוקולד לבן עשיתי פסים על העוגה ועברתי עם קיסם...
-
10
תהנו -הילה💕.
1
להקציף ביצים שלמות ולהוסיף את הסוכר בהדרגה,הקצף צריך להיות גבוה ותפוח..
2
להנמיך את המהירות להוסיף שמן ,קקאו וקמח..
3
על תבנית התנור להניח נייר אפיה ולשמן היטב . לשפוך את העיסה ולאפות כ-15 דק בחום 170.
4
לאחר האפיה והתקררות קלה להפריד את הנייר ולגלגל במגבת..
5
להכין קצפת משמנת צמחית/מתוקה פודינג וניל ולמלא את הרולדה ולהכניס למקרר..
6
לציפוי השוקולד-להכין גנאש.
7
להרתיח שמנת מתוקה צמחית חצי קופסא תספיק-אם זה במיקרו לעשות בפולסים. לשבור 100 גר שוקולד מריר.
8
לקוביות לחכות דקה שתיים,לערבב ולצקת כל העוגה..
9
המסתי שוקולד לבן עשיתי פסים על העוגה ועברתי עם קיסם...
10
תהנו -הילה💕.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים