לערבב את הקמח ואת כל התבלינים למעט הסוכר ולהניח בצד.
2
לערבב את הקמח ואת כל התבלינים למעט הסוכר ולהניח בצד
להקציף במקצפת ידנית את החמאה והסוכר לקצף אוורירי ובהיר להוסיף בהדרגה את הביצים ואז במהירות בינונית להוסיף את תערובת הקמח והריוויון לסירוגין
לאחר שהכל התערבב יפה לקפל פנימה את התאנים והפיקאנים
למרוח חמאה על תבנית עגולה 26 סמ קוטר ושתהיה תבנית גבוהה
אפשר בסיר של הג׳אחנון ללא המכסה
להפוך את הבלילה וליישר מעל
לאפות בתנור שחומם מראש על 150 מעלות שעה וחצי או עד שקיסם יוצא נקי
להוציא ולקרר לגמרי לפני שחולצים לצלחת הגשה
.
3
לבנתיים כשהעוגה מתקררת בסיר בינוני להוסיף את החלב מרוכז, סוכר וחמאה ואבקת אפיה
לבשל על להבה בינונית עד לקבלת צבע שחום כמעט כמו שוקולד (15 דקות) לא לערבב בזמן הבישול
לאחר שקיבל צבע שוקולדי לקרר ל15 דקות
ואז לערבב היטב לקבלת רוטב סמיך
לקשט את התאנים מעל העוגה וליצוק מעל את הרוטב
.
4
בתאבון .
1
לערבב את הקמח ואת כל התבלינים למעט הסוכר ולהניח בצד.
2
לערבב את הקמח ואת כל התבלינים למעט הסוכר ולהניח בצד
להקציף במקצפת ידנית את החמאה והסוכר לקצף אוורירי ובהיר להוסיף בהדרגה את הביצים ואז במהירות בינונית להוסיף את תערובת הקמח והריוויון לסירוגין
לאחר שהכל התערבב יפה לקפל פנימה את התאנים והפיקאנים
למרוח חמאה על תבנית עגולה 26 סמ קוטר ושתהיה תבנית גבוהה
אפשר בסיר של הג׳אחנון ללא המכסה
להפוך את הבלילה וליישר מעל
לאפות בתנור שחומם מראש על 150 מעלות שעה וחצי או עד שקיסם יוצא נקי
להוציא ולקרר לגמרי לפני שחולצים לצלחת הגשה
.
3
לבנתיים כשהעוגה מתקררת בסיר בינוני להוסיף את החלב מרוכז, סוכר וחמאה ואבקת אפיה
לבשל על להבה בינונית עד לקבלת צבע שחום כמעט כמו שוקולד (15 דקות) לא לערבב בזמן הבישול
לאחר שקיבל צבע שוקולדי לקרר ל15 דקות
ואז לערבב היטב לקבלת רוטב סמיך
לקשט את התאנים מעל העוגה וליצוק מעל את הרוטב
.