מעבירים לקערה חבילת פודינג וניל (80 גרם) וכוס קמח תופח. מוסיפים לקערה הראשונה, טורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
4
טיפ !, עוגות בחושות טורפים מעט אחרת הגלוטן מתחיל לעבוד ואנחנו זוכים בעוגת חנק .
5
משמנים תבנית, בקוטר 22/24 ומעבירים את הבלילה. מעל זורים גרם שקדים מולבנים פרוסים ו-50 גרם צימוקים שחורים (אפשר לוותר).
6
מכניסים לתנור, אחרי כ-25 דקות מתחילים לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה – זה חשוב, כי עוגות מסוג זה מתייבשות מהר מאוד כשלא מוציאים אותן בזמן. אני אפיתי 35 דקות..
מעבירים לקערה חבילת פודינג וניל (80 גרם) וכוס קמח תופח. מוסיפים לקערה הראשונה, טורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה.
4
טיפ !, עוגות בחושות טורפים מעט אחרת הגלוטן מתחיל לעבוד ואנחנו זוכים בעוגת חנק .
5
משמנים תבנית, בקוטר 22/24 ומעבירים את הבלילה. מעל זורים גרם שקדים מולבנים פרוסים ו-50 גרם צימוקים שחורים (אפשר לוותר).
6
מכניסים לתנור, אחרי כ-25 דקות מתחילים לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה – זה חשוב, כי עוגות מסוג זה מתייבשות מהר מאוד כשלא מוציאים אותן בזמן. אני אפיתי 35 דקות..