תקציר המתכון: עוגה קלה ומהירה להכנה, עפ"י המתכון של עדי קאופמן אורבך
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל-170 מעלות (לא בטורבו)
בקערה טורפים: ביצים, יוגורט, שמן, סוכר וגרידה מלימון ליים קטן
מעבירים לקערה חבילת פודינג וניל (80 גרם) וכוס קמח תופח. מוסיפים לקערה הראשונה, טורפים רק עד לקבלת תערובת אחידה
טיפ !, עוגות בחושות טורפים מעט אחרת הגלוטן מתחיל לעבוד ואנחנו זוכים בעוגת חנק
משמנים תבנית, בקוטר 22/24 ומעבירים את הבלילה. מעל זורים גרם שקדים מולבנים פרוסים ו-50 גרם צימוקים שחורים (אפשר לוותר)
מכניסים לתנור, אחרי כ-25 דקות מתחילים לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה – זה חשוב, כי עוגות מסוג זה מתייבשות מהר מאוד כשלא מוציאים אותן בזמן. אני אפיתי 35 דקות.