אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

187
צפיות

עוגת גבינה פטנט

המתכון של
עוגת גבינה פטנט

קלה ומהירה להכנה. קרדיט למתכון של אפרת ליכשטאדט

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 6 ביצים
  • 900 גר' גבינה פילדלפיה 25% או אולה. אני השתמשתי בגבינה לבנה 9%
  • 1 פחית חלב מרוכז ממותק (397 גר')
  • 2 כפיות תמצית וניל
אופן ההכנה
  • 1

    תבנית בקוטר 24.


  • 2

    טורפים את הביצים עם מטרפה, לבלילה אורירית.


  • 3

    מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לטרוף עד שהכל מעורבב טוב.


  • 4

    (אפשר להשתמש ב-500 גר' גבינה 9% ולהוסיף עוד 400 גר' גבינת שמנת 25%).


  • 5

    טועמים את התערובת. אם היא לא מספיק מתוקה, מוסיפים עוד 1/2 כוס סוכר.


  • 6

    מרפדים את התבנית עם נייר אפייה מקומט שלם, למטה ובדפנות.


  • 7

    דופקים את התבנית על השייש כדי שלא יהיו בועות.


  • 8

    אופים (לא בטורבו) בחום 210 מעלות 35-45 דקות, עד שהעוגה מעט חומה מלמעלה (כמו בתמונה למטה).


  • 9

    מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בתנור עוד שעה, כשהתנור כבוי.


  • 10

    ביום המחרת ניתן לפזר על העוגה אבקת סוכר .


1

תבנית בקוטר 24.


2

טורפים את הביצים עם מטרפה, לבלילה אורירית.


3

מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לטרוף עד שהכל מעורבב טוב.


4

(אפשר להשתמש ב-500 גר' גבינה 9% ולהוסיף עוד 400 גר' גבינת שמנת 25%).


5

טועמים את התערובת. אם היא לא מספיק מתוקה, מוסיפים עוד 1/2 כוס סוכר.


6

מרפדים את התבנית עם נייר אפייה מקומט שלם, למטה ובדפנות.


7

דופקים את התבנית על השייש כדי שלא יהיו בועות.


8

אופים (לא בטורבו) בחום 210 מעלות 35-45 דקות, עד שהעוגה מעט חומה מלמעלה (כמו בתמונה למטה).


9

מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בתנור עוד שעה, כשהתנור כבוי.


10

ביום המחרת ניתן לפזר על העוגה אבקת סוכר .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים