תקציר המתכון: קלה ומהירה להכנה. קרדיט למתכון של אפרת ליכשטאדט
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
תבנית בקוטר 24
טורפים את הביצים עם מטרפה, לבלילה אורירית
מוסיפים את שאר המצרכים וממשיכים לטרוף עד שהכל מעורבב טוב
(אפשר להשתמש ב-500 גר' גבינה 9% ולהוסיף עוד 400 גר' גבינת שמנת 25%)
טועמים את התערובת. אם היא לא מספיק מתוקה, מוסיפים עוד 1/2 כוס סוכר
מרפדים את התבנית עם נייר אפייה מקומט שלם, למטה ובדפנות
דופקים את התבנית על השייש כדי שלא יהיו בועות
אופים (לא בטורבו) בחום 210 מעלות 35-45 דקות, עד שהעוגה מעט חומה מלמעלה (כמו בתמונה למטה)
מכבים את התנור ומשאירים את התבנית בתנור עוד שעה, כשהתנור כבוי
ביום המחרת ניתן לפזר על העוגה אבקת סוכר