ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
3 קופסאות שמנת להקצפה 38%
-
-
1 שקית אבקת סוכר (100 גר')
-
-
-
2 כפיות תמצית וניל איכותית
-
שרוול ועוד קצת ביסקויטים פתי בר
-
צלוחית עם חלב כדי לטבול את הביסקויטים
אופן ההכנה
-
1
תבנית 20X30.
-
2
בקערת מיקסר מקציפים את השמנת להקצפה, פודינג וניל ואבקת סוכר. מקציפים מספר דקות ואח"כ מוסיפים את הגבינות ותמצית הוניל. משיכים להקציף עד להתייצבות.
-
3
טובלים ביסקויט בחלב בזריזות ומסדרים שכבה יפה בתבנית.
-
4
מורחים 1/3 מהקרם ועליו שכבת ביסקויטים נוספת ושוב שכבת קרם.
-
5
ושוב שכבת ביסקויטים ושוב קרם. סה"כ 3 שכבות ביסקויטים.
-
6
שכבה עליונה קרם. מכניסים את התבנית למקרר מספר שעות, כדי שהעוגה תתיצב. להוציא את העוגה מהמקרר .
-
7
ניתן לצפות אותה עם פרוסות תותים שמיבשים עם מגבת נייר. או מזלפים על העוגה שוקולד מומס.
1
תבנית 20X30.
2
בקערת מיקסר מקציפים את השמנת להקצפה, פודינג וניל ואבקת סוכר. מקציפים מספר דקות ואח"כ מוסיפים את הגבינות ותמצית הוניל. משיכים להקציף עד להתייצבות.
3
טובלים ביסקויט בחלב בזריזות ומסדרים שכבה יפה בתבנית.
4
מורחים 1/3 מהקרם ועליו שכבת ביסקויטים נוספת ושוב שכבת קרם.
5
ושוב שכבת ביסקויטים ושוב קרם. סה"כ 3 שכבות ביסקויטים.
6
שכבה עליונה קרם. מכניסים את התבנית למקרר מספר שעות, כדי שהעוגה תתיצב. להוציא את העוגה מהמקרר .
7
ניתן לצפות אותה עם פרוסות תותים שמיבשים עם מגבת נייר. או מזלפים על העוגה שוקולד מומס.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים