את הרינג עוטפים מלמטה בנייר אפייה ונייר כסף,טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית..
2
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עם אבקת סוכר,אינסטנט פודינג וניל,וחלב.
3
עד לקצפת יציבה,מוסיפים את הגבינה ומערבלים עד לאיחוד..
4
משטחים חצי מהכמות על שכבת הביסקוויטים שבתחתית מיישרים ושמים עוד שיכבה של ביסקוויטים,ומעל את החצי הנותר מכמות התערובת,מיישרים ומסדרים עוד שורה של ביסקוויטים,.
5
מכניסים למקפיא לשעה.
6
בנתיים מכינים את הגנאז'-.
7
בקערת זכוכית שמים את השמנת מחממים 30 שניות במיקרו ואז מוסיפים את השוקולד מחממים עוד 30 שניות מערבבים עם מטרפה ואם צריך מחממים עוד טיפה ומערבבים שוב עד למירקם חלק..
8
יוצקים על העוגה,מקשטים באצבעות שוקולד פתיבר ומכניסים למקרר רצוי לילה..
9
בהצלחה.חופית אלמקייס.
1
את הרינג עוטפים מלמטה בנייר אפייה ונייר כסף,טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית..
2
בקערת המיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עם אבקת סוכר,אינסטנט פודינג וניל,וחלב.
3
עד לקצפת יציבה,מוסיפים את הגבינה ומערבלים עד לאיחוד..
4
משטחים חצי מהכמות על שכבת הביסקוויטים שבתחתית מיישרים ושמים עוד שיכבה של ביסקוויטים,ומעל את החצי הנותר מכמות התערובת,מיישרים ומסדרים עוד שורה של ביסקוויטים,.
5
מכניסים למקפיא לשעה.
6
בנתיים מכינים את הגנאז'-.
7
בקערת זכוכית שמים את השמנת מחממים 30 שניות במיקרו ואז מוסיפים את השוקולד מחממים עוד 30 שניות מערבבים עם מטרפה ואם צריך מחממים עוד טיפה ומערבבים שוב עד למירקם חלק..
8
יוצקים על העוגה,מקשטים באצבעות שוקולד פתיבר ומכניסים למקרר רצוי לילה..