אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

1,537
צפיות

עוגת ביסקוויטים נוסטלגית

המתכון של
עוגת ביסקוויטים נוסטלגית

העוגה שתמיד קוצרת מחמאות והכי קלה להכנה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 300 גר ביסקוויטים פתיבר של אוסם
  • (שרוול וחצי)
  • 500 מי"ל שמנת מתוקה להקצפה 38%
  • גביע גבינה לבנה 9% (250 גר)
  • חבילת אינסטנט פודינג וניל של אוסם
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • רבע כוס חלב
  • לציפוי
  • 100 גר שוקולד מריר
  • חצי גביע שמנת מתוקה
  • *רינג 20*20
  • חופית אלמקייס
אופן ההכנה
  • 1

    את הרינג עוטפים מלמטה בנייר אפייה ונייר כסף,טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית..


  • 2

    בקערת המיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עם אבקת סוכר,אינסטנט פודינג וניל,וחלב.


  • 3

    עד לקצפת יציבה,מוסיפים את הגבינה ומערבלים עד לאיחוד..


  • 4

    משטחים חצי מהכמות על שכבת הביסקוויטים שבתחתית מיישרים ושמים עוד שיכבה של ביסקוויטים,ומעל את החצי הנותר מכמות התערובת,מיישרים ומסדרים עוד שורה של ביסקוויטים,.


  • 5

    מכניסים למקפיא לשעה.


  • 6

    בנתיים מכינים את הגנאז'-.


  • 7

    בקערת זכוכית שמים את השמנת מחממים 30 שניות במיקרו ואז מוסיפים את השוקולד מחממים עוד 30 שניות מערבבים עם מטרפה ואם צריך מחממים עוד טיפה ומערבבים שוב עד למירקם חלק..


  • 8

    יוצקים על העוגה,מקשטים באצבעות שוקולד פתיבר ומכניסים למקרר רצוי לילה..


  • 9

    בהצלחה.חופית אלמקייס.


1

את הרינג עוטפים מלמטה בנייר אפייה ונייר כסף,טובלים את הביסקוויטים בחלב ומסדרים בתחתית התבנית..


2

בקערת המיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עם אבקת סוכר,אינסטנט פודינג וניל,וחלב.


3

עד לקצפת יציבה,מוסיפים את הגבינה ומערבלים עד לאיחוד..


4

משטחים חצי מהכמות על שכבת הביסקוויטים שבתחתית מיישרים ושמים עוד שיכבה של ביסקוויטים,ומעל את החצי הנותר מכמות התערובת,מיישרים ומסדרים עוד שורה של ביסקוויטים,.


5

מכניסים למקפיא לשעה.


6

בנתיים מכינים את הגנאז'-.


7

בקערת זכוכית שמים את השמנת מחממים 30 שניות במיקרו ואז מוסיפים את השוקולד מחממים עוד 30 שניות מערבבים עם מטרפה ואם צריך מחממים עוד טיפה ומערבבים שוב עד למירקם חלק..


8

יוצקים על העוגה,מקשטים באצבעות שוקולד פתיבר ומכניסים למקרר רצוי לילה..


9

בהצלחה.חופית אלמקייס.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים