הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגת דבש בחושה פשוטה עם טעם עדין של דבש מנצחת שתמיד מצליחה. קערה מטרפה ידנית כמה ערבובים ולתנור, כל אחד יכול.
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות חום עליון תחתון (לא טורבו).
מתחילים קודם בהכנת כוס תה כהה מ-2 תיונים ושמים בצד.
בקערה גדולה שמים את הביצים, סוכר, סוכר וניל, שמן, דבש, תמצית וניל, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
מוסיפים את הקמח התופח, אבקת סודה לשתייה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את כוס התה ששמנו בצד ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
יוצקים לתבניות או לתבנית את תערובת העוגה, דופקים על השיש 2 דפיקות קלות ומכניסים את העוגה לתנור ואופים 45-55 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש, מוציאים את העוגה מהתנור ומקררים היטב.
מחלצים את העוגה מתבנית האפייה, מפזרים מעל אבקת סוכר בנדיבות ומגישים.
*טיפ: כדי שהדבש לא ידבק לכוס, שימו טיפה של שמן ואז שימו את הדבש בכוס, כך הדבש נמזג בקלות .
זהו חברות וחברים תיהנו ממליצה בחום בכלום עבודה ויש לכם עוגת דבש שלא תפסיקו ליישר.
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה .