להקציף חלבונים עם המלח להקצפת תפוחה להוסיף את הסוכר,השמן, החלמונים, והגרידת לימון לעוד הקצפה של דקה ואז בערבול עדין נוסיף את הפודינג והאבקת אפייה רק להתמעה נעביר הכל לתבנית חום 160 מעלות טורבו עד שהעוגה מתייצבת בערך 25 דק' .
3
לקצפת:להקציף שמנת 500 מ"ל עם האינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.
4
שהעוגה מתקררת נעביר את הקרם עלייה ונכניס למקרר.
5
אחריי שהמסנו את הגאנש וקיבלנו נוזל חלק של שוקולד לבן ננית בצד שיתקרר ואז נשפוך על העוגה.
6
בהצלחהההה😘😘😘.
1
להפריד ביצים.
2
להקציף חלבונים עם המלח להקצפת תפוחה להוסיף את הסוכר,השמן, החלמונים, והגרידת לימון לעוד הקצפה של דקה ואז בערבול עדין נוסיף את הפודינג והאבקת אפייה רק להתמעה נעביר הכל לתבנית חום 160 מעלות טורבו עד שהעוגה מתייצבת בערך 25 דק' .
3
לקצפת:להקציף שמנת 500 מ"ל עם האינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה.
4
שהעוגה מתקררת נעביר את הקרם עלייה ונכניס למקרר.
5
אחריי שהמסנו את הגאנש וקיבלנו נוזל חלק של שוקולד לבן ננית בצד שיתקרר ואז נשפוך על העוגה.