עוגת גבינה אפויה ללא קמח עם חלמונים בלבד על תחתית ביסקוויטים בציפוי אוכמניות לזילוף קצפת
150 גרם ביסקוויטים טחונים דק
80 גרם חמאה
מצרכים הדרושים לבלילה: 225 גרם גבינת שמנת 30% שומן
500 גרם גבינה לבנה 9%
200 גרם שמנת חמוצה
175 גרם סוכר
150 גרם שוקולד לבן
80 מ"ל שמנת מתוקה
2 פקקים תמצית וניל
5 חלמונים מידה L
אבל חלמונים בלבד
ללא חלבונים
למרכז העוגה מחית אוכמניות
לזילוף 1 שמנת מתוקה
3 כפות פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר
מצרכים הדרושים לתחתית::
אופן ההכנה
1
1)מחממים תנור לחום ש.
2
ל 150 מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים אבל לא טורבו אפיה רגילה זה אומר פס למעלה ופס למטה בלי ציור של מאוורר.
3
2)אופן הכנת התחתית.
4
. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת . מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת המלית מוכנה..
5
3)להכנת מלית הגבינה, ממיסים את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה ושמים בצד .
6
4)מערבבים את הגבינות שמנת חמוצה, הסוכר תמצית וניל. ומוסיפים את החלמונים ומערבבים לתערובת אחידה..
7
5)מוסיפים את התערובת השוקולד לבן המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ללא טורבו אפייה רגילה פס למעלה ופס למטה ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים. .
8
אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה ומכניסים למקרר לשעה .
9
6) מצפים על כל העוגה מחית אוכמניות .
10
7) אופן הכנת הקצפת .
11
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב , פודינג וניל ואבקת סוכר עד ליציבות ומזלפים סביב ומעבירים למקרר לכמה שעות אבל מומלץ ללילה שלם .
12
.
1
1)מחממים תנור לחום ש.
2
ל 150 מעלות, כאשר בתחתית התנור מניחים תבנית קטנה עם מים רותחים אבל לא טורבו אפיה רגילה זה אומר פס למעלה ופס למטה בלי ציור של מאוורר.
3
2)אופן הכנת התחתית.
4
. מערבבים את הביסקוויטים עם החמאה. מהדקים היטב את התערובת לתבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת . מעבירים את התבנית להקפאה עד להכנת המלית מוכנה..
5
3)להכנת מלית הגבינה, ממיסים את השוקולד לבן עם השמנת המתוקה ושמים בצד .
6
4)מערבבים את הגבינות שמנת חמוצה, הסוכר תמצית וניל. ומוסיפים את החלמונים ומערבבים לתערובת אחידה..
7
5)מוסיפים את התערובת השוקולד לבן המומס ומערבבים עד לאיחוד. יוצקים בעדינות את המלית על התחתית הביסקוויטים ואופים כשעה ו 20 דק🕛 בתנור שחומם מראש ל140 מעלות ללא טורבו אפייה רגילה פס למעלה ופס למטה ועד שהשוליים יציבים והמרכז מעט רוטט אם אתם מזיזים התבנית. העוגה לא צריכה להשחים. .
8
אחרי שהעוגה מוכנה מוציאים אותה לחצי שעה ומכניסים למקרר לשעה .
9
6) מצפים על כל העוגה מחית אוכמניות .
10
7) אופן הכנת הקצפת .
11
מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב , פודינג וניל ואבקת סוכר עד ליציבות ומזלפים סביב ומעבירים למקרר לכמה שעות אבל מומלץ ללילה שלם .