הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון שלמדתי מהסבתא האהובה שלי בפריס עוגה טעימה ועשירה בחלב מתאימה לחג השבועות
להכין את התנור ל180 מעלות במצב אפיה.
להרתיח את החלב.
להוסיף סוכר .
לערבב היטב.
בקערה נפרדת- לטרוף את הביצים עם סוכר וניל 1.
לצקת את החלב +הסוכר על הביצים הטרופות.
ולערבב היטב.
לשים חצי כוס סוכר במחבת על האש.
לערבב עד להשחמה.
לצקת את הקרמל לתבנית אפיה עגולה.
לתת לקרמל להתקשות מעט .
למזוג את החלב עם הביצים הטרופות לתוך התבנית של הקרמל.
לשים מים בתבנית אפיה גדולה מרובעת.
ואת התבנית העגולה בתוך התבנית המרובעת.
ולהכניס לתנור.
להשאיר לפחות שעה בתנור עד שהחלק העליון מזהיב.
בתיאבון.
וחג שמח.