ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
כף וחצי אינסטנט פודיניג וניל
-
-
אופן ההכנה
-
1
להקציף את ביצים עד שזה נפוח.
-
2
4או 5 דקות בערך, ולהוסיף את סוכר לאט לאט.
-
3
להוסיף את שמן גם לאט לאט.
-
4
להוסיף את אינסטנט פודינג וניל.
-
5
אבקת אפיה.
-
6
קמח.
-
7
ולהוסיף 4 או חמש כפות של פספוסי שוקוחד.
-
8
לערבב בלי שירד הנפח.
-
9
לעשים נייר אפיה בתבנית 22 או 24.
-
10
לשמן קצת את תבנית עם תרסיס שמן קנולה .
-
11
לישפוך חלק מהעיסה וולהוסיף חמוציות.
-
12
ועם שכין לקשקש ולהוסיף את מה שנישר ולהוסיף פספוסי שוקולד ולהוסיף באביר סערופ מיפל .
-
13
ולתנור 170 מעלות עד שהקיסם יצא נקי.
1
להקציף את ביצים עד שזה נפוח.
2
4או 5 דקות בערך, ולהוסיף את סוכר לאט לאט.
3
להוסיף את שמן גם לאט לאט.
4
להוסיף את אינסטנט פודינג וניל.
5
אבקת אפיה.
6
קמח.
7
ולהוסיף 4 או חמש כפות של פספוסי שוקוחד.
8
לערבב בלי שירד הנפח.
9
לעשים נייר אפיה בתבנית 22 או 24.
10
לשמן קצת את תבנית עם תרסיס שמן קנולה .
11
לישפוך חלק מהעיסה וולהוסיף חמוציות.
12
ועם שכין לקשקש ולהוסיף את מה שנישר ולהוסיף פספוסי שוקולד ולהוסיף באביר סערופ מיפל .
13
ולתנור 170 מעלות עד שהקיסם יצא נקי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים