לןגן

עוגת עם פספוסי שוקולד

מאת: אורה אמסלם, פורסם: 03/05/2023 | 08:33
עוגת עם פספוסי שוקולד

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף את ביצים עד שזה נפוח

  2. 4או 5 דקות בערך, ולהוסיף את סוכר לאט לאט

  3. להוסיף את שמן גם לאט לאט

  4. להוסיף את אינסטנט פודינג וניל

  5. אבקת אפיה

  6. קמח

  7. ולהוסיף 4 או חמש כפות של פספוסי שוקוחד

  8. לערבב בלי שירד הנפח

  9. לעשים נייר אפיה בתבנית 22 או 24

  10. לשמן קצת את תבנית עם תרסיס שמן קנולה

  11. לישפוך חלק מהעיסה וולהוסיף חמוציות

  12. ועם שכין לקשקש ולהוסיף את מה שנישר ולהוסיף פספוסי שוקולד ולהוסיף באביר סערופ מיפל

  13. ולתנור 170 מעלות עד שהקיסם יצא נקי