1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצפת יצינה .
2
2) מוסיפים את החלמונים ופודינג שוקולד ושוב מערבבים עד לאיחוד ויוצקים לתבנית קפיצית בקוטר 22 אפשר גם 24 משומנת בחמאה ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות .
3
3) אופן הכנת הקצפת גבינה:.
4
שופכים לקערה את השמנת, חלב , פודינג וניל, סוכר וגבינת שמנת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, יוצקים על גבי הבסיס שהתקרר ומיישרים, מכניסים למקרר עד להכנת הגנאש שוקולד .
5
4) אופן הכנת הגנאש:.
6
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מריר ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ושופכים על הקצפת גבינה ומכניסים למקפיא ללילה שלם ובבוקר מוציאים אותה למקרר.
1
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצפת יצינה .
2
2) מוסיפים את החלמונים ופודינג שוקולד ושוב מערבבים עד לאיחוד ויוצקים לתבנית קפיצית בקוטר 22 אפשר גם 24 משומנת בחמאה ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות .
3
3) אופן הכנת הקצפת גבינה:.
4
שופכים לקערה את השמנת, חלב , פודינג וניל, סוכר וגבינת שמנת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, יוצקים על גבי הבסיס שהתקרר ומיישרים, מכניסים למקרר עד להכנת הגנאש שוקולד .
5
4) אופן הכנת הגנאש:.
6
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מריר ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ושופכים על הקצפת גבינה ומכניסים למקפיא ללילה שלם ובבוקר מוציאים אותה למקרר.