תקציר המתכון: טעם גן עדן 😋😋😋😋
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
1) מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצפת יצינה
2) מוסיפים את החלמונים ופודינג שוקולד ושוב מערבבים עד לאיחוד ויוצקים לתבנית קפיצית בקוטר 22 אפשר גם 24 משומנת בחמאה ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות
3) אופן הכנת הקצפת גבינה:
שופכים לקערה את השמנת, חלב , פודינג וניל, סוכר וגבינת שמנת ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה, יוצקים על גבי הבסיס שהתקרר ומיישרים, מכניסים למקרר עד להכנת הגנאש שוקולד
4) אופן הכנת הגנאש:
מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מכניסים את השוקולד מריר ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ושופכים על הקצפת גבינה ומכניסים למקפיא ללילה שלם ובבוקר מוציאים אותה למקרר