הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה1. להפריד את הביצים ולהקציף חלבונים+ ¼ כוס סוכר..
2. לערבב חלמונים +כוס סוכר + גבינה שמנת..
3. לערבב את שתי התערובות ולהוסיף קמח אוסם וקורנפלור בחום בינוני.
4. להקציף: שמנת מתוקה, פודינג וניל, כוס חלב- לא חובה.
5. כשהעוגה מוכנה והתקררה יש לצפות בקצפת בסעיף4.
*** 200 מעלות לחמם, במשך 10 דקות את התנור (8?), ואח"כ לאפות 180 מעלות, אחרי 25 דקות לבדוק..
בסיום להוציא לקירור, לא להשאיר בתנור שלא יישרף..