ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
בראוניז גבינה .
-
2
לחמם תנור מראש לחום 180 מעלות טורבו ❤️סיון אסולין❤️.
-
3
להשתמש בכוס חד פעמי חם .
-
4
תבנית 24*24 ס"מ.
-
5
לתחתית הבראוניז נמיס 150 גר' חמאה עם 200 גר' שוקולד מריר לערבב היטב לבלילה, לאחר שהבלילת שוקולד מתקררת נוסיף 3 ביצים L, רבע כוס סוכר חום וכוס וחצי קמח מנופה..
-
6
לערבב לאיחוד חומרים לשטח על תבנית מלבנית פיירקס.❤️סיון אסולין❤️.
-
7
מעל לפזר 100 גר' קוביות של שוקולד לבן או חלב מה שתרצו.
-
8
לגבינה: 400 גר' שמנת בטעם טבעי+ חב' 1 אינסטנט פודינג וניל+ 3 ביצים L+ כף גרידת לימון לערבב היטב ולשטח על החלק של השוקולד, לקשקש עם קיסם .
-
9
ולהכניס לתנור ל- 20 דק' בלבד ..
-
10
לצנן היטב ולהכניס למקרר.
1
בראוניז גבינה .
2
לחמם תנור מראש לחום 180 מעלות טורבו ❤️סיון אסולין❤️.
3
להשתמש בכוס חד פעמי חם .
4
תבנית 24*24 ס"מ.
5
לתחתית הבראוניז נמיס 150 גר' חמאה עם 200 גר' שוקולד מריר לערבב היטב לבלילה, לאחר שהבלילת שוקולד מתקררת נוסיף 3 ביצים L, רבע כוס סוכר חום וכוס וחצי קמח מנופה..
6
לערבב לאיחוד חומרים לשטח על תבנית מלבנית פיירקס.❤️סיון אסולין❤️.
7
מעל לפזר 100 גר' קוביות של שוקולד לבן או חלב מה שתרצו.
8
לגבינה: 400 גר' שמנת בטעם טבעי+ חב' 1 אינסטנט פודינג וניל+ 3 ביצים L+ כף גרידת לימון לערבב היטב ולשטח על החלק של השוקולד, לקשקש עם קיסם .
9
ולהכניס לתנור ל- 20 דק' בלבד ..
10
לצנן היטב ולהכניס למקרר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים