לןגן

בראוניז גבינה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 02/01/2023 | 15:52
בראוניז גבינה

תקציר המתכון: בראוניז גבינה אמאלה ואבאלה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בראוניז גבינה

  2. לחמם תנור מראש לחום 180 מעלות טורבו ❤️סיון אסולין❤️

  3. להשתמש בכוס חד פעמי חם

  4. תבנית 24*24 ס"מ

  5. לתחתית הבראוניז נמיס 150 גר' חמאה עם 200 גר' שוקולד מריר לערבב היטב לבלילה, לאחר שהבלילת שוקולד מתקררת נוסיף 3 ביצים L, רבע כוס סוכר חום וכוס וחצי קמח מנופה.

  6. לערבב לאיחוד חומרים לשטח על תבנית מלבנית פיירקס.❤️סיון אסולין❤️

  7. מעל לפזר 100 גר' קוביות של שוקולד לבן או חלב מה שתרצו

  8. לגבינה: 400 גר' שמנת בטעם טבעי+ חב' 1 אינסטנט פודינג וניל+ 3 ביצים L+ כף גרידת לימון לערבב היטב ולשטח על החלק של השוקולד, לקשקש עם קיסם

  9. ולהכניס לתנור ל- 20 דק' בלבד .

  10. לצנן היטב ולהכניס למקרר