תקציר המתכון: בראוניז גבינה אמאלה ואבאלה
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
בראוניז גבינה
לחמם תנור מראש לחום 180 מעלות טורבו ❤️סיון אסולין❤️
להשתמש בכוס חד פעמי חם
תבנית 24*24 ס"מ
לתחתית הבראוניז נמיס 150 גר' חמאה עם 200 גר' שוקולד מריר לערבב היטב לבלילה, לאחר שהבלילת שוקולד מתקררת נוסיף 3 ביצים L, רבע כוס סוכר חום וכוס וחצי קמח מנופה.
לערבב לאיחוד חומרים לשטח על תבנית מלבנית פיירקס.❤️סיון אסולין❤️
מעל לפזר 100 גר' קוביות של שוקולד לבן או חלב מה שתרצו
לגבינה: 400 גר' שמנת בטעם טבעי+ חב' 1 אינסטנט פודינג וניל+ 3 ביצים L+ כף גרידת לימון לערבב היטב ולשטח על החלק של השוקולד, לקשקש עם קיסם
ולהכניס לתנור ל- 20 דק' בלבד .
לצנן היטב ולהכניס למקרר