אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

356
צפיות

פאי פסיפלורה

המתכון של
פאי פסיפלורה

פאי פסיפלורה אמאלללההה ואבאלללהההה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • באופן ההכנה
אופן ההכנה
  • 1

    תחתית בצק פריך מוכן של מעדנות לשטח על תבנית פאי ולאפות להזהבה יפה...180 מעלות טורבו..


  • 2

    250 גר' פסיפלורה קפואה, לטחון במעבד להעביר לסיר ולבשל עם כוס סוכר עד לצימצום נוזלים בערך 20 דק' להניח בצד עד שיתקרר..


  • 3

    אחריי שהתחתית התקררה של הפאי נקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה, 3/4 כוס חלב, חב' 1 של אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה, למרוח את הקרם על התחתית להכניס למקרר ולאחר שעה למרוח את הרוטב פסיפלורה .


1

תחתית בצק פריך מוכן של מעדנות לשטח על תבנית פאי ולאפות להזהבה יפה...180 מעלות טורבו..


2

250 גר' פסיפלורה קפואה, לטחון במעבד להעביר לסיר ולבשל עם כוס סוכר עד לצימצום נוזלים בערך 20 דק' להניח בצד עד שיתקרר..


3

אחריי שהתחתית התקררה של הפאי נקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה, 3/4 כוס חלב, חב' 1 של אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה, למרוח את הקרם על התחתית להכניס למקרר ולאחר שעה למרוח את הרוטב פסיפלורה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים