לןגן

פאי פסיפלורה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 28/11/2022 | 17:45
פאי פסיפלורה

תקציר המתכון: פאי פסיפלורה אמאלללההה ואבאלללהההה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחתית בצק פריך מוכן של מעדנות לשטח על תבנית פאי ולאפות להזהבה יפה...180 מעלות טורבו.

  2. 250 גר' פסיפלורה קפואה, לטחון במעבד להעביר לסיר ולבשל עם כוס סוכר עד לצימצום נוזלים בערך 20 דק' להניח בצד עד שיתקרר.

  3. אחריי שהתחתית התקררה של הפאי נקציף 500 מ"ל שמנת מתוקה, 3/4 כוס חלב, חב' 1 של אינסטנט פודינג וניל לקצפת יציבה, למרוח את הקרם על התחתית להכניס למקרר ולאחר שעה למרוח את הרוטב פסיפלורה