אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

419
צפיות

חיתוכיות פקאן

המתכון של
חיתוכיות פקאן

טעימות מאוד מאוד, קרדיט למתכון של מיה גילבר ועוגיו.נט

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לתחתית
  • 140 גרם (1 כוס) קמח
  • 20 גרם (2 כפות) קורנפלור
  • 100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 40 גרם (4 כפות) אבקת סוכר
  • קורט מלח
  • ¼ כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות חלב קר או מים קרים
  • למלית פקאן
  • 200 גרם אגוזי פקאן קצוצים דק (לא טחונים לאבקה)
  • 50 גרם חמאה מומסת
  • 100 גרם (1/2 כוס פחות 2 כפות) סוכר חום כהה
  • 40 גרם (2 כפות) דבש או מייפל או סילאן
  • קורט מלח
  • 1 כף חלב או מים
אופן ההכנה
  • 1

    מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית 20X20.


  • 2

    במיקסר עם וו גיטרה, או במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, קורנפלור, חמאה, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפייה ווניל ומעבדים עד קבלת תערובת פירורית.


  • 3

    מוסיפים חלב בהדרגה וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים.


  • 4

    מעבירים את גושי הבצק לתחתית התבנית ומהדקים ליצירת שכבת בסיס די דקה.


  • 5

    אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהבה ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.


  • 6

    מלית פקאן:.


  • 7

    קוצצים את הפקאנים במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים די דקים..


  • 8

    בקערה מערבבים יחד חמאה מומסת, סוכר, דבש, מלח וחלב לתערובת אחידה.


  • 9

    מוסיפים את הפקאנים ומערבבים עד אחידות.


  • 10

    יוצקים את התערובת על גבי הבסיס האפוי ומשטחים לשכבה אחידה והדוקה.


  • 11

    אופים במשך 10-13 דקות או עד ששכבת הפקאן מזהיבה ומבעבעת.


  • 12

    מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים במקרר .


  • 13

    בעזרת סכין חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.


1

מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית 20X20.


2

במיקסר עם וו גיטרה, או במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, קורנפלור, חמאה, אבקת סוכר, מלח, אבקת אפייה ווניל ומעבדים עד קבלת תערובת פירורית.


3

מוסיפים חלב בהדרגה וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים.


4

מעבירים את גושי הבצק לתחתית התבנית ומהדקים ליצירת שכבת בסיס די דקה.


5

אופים במשך 10-15 דקות או עד הזהבה ומצננים מעט בטמפרטורת החדר.


6

מלית פקאן:.


7

קוצצים את הפקאנים במעבד מזון עד שמתקבלים פירורים די דקים..


8

בקערה מערבבים יחד חמאה מומסת, סוכר, דבש, מלח וחלב לתערובת אחידה.


9

מוסיפים את הפקאנים ומערבבים עד אחידות.


10

יוצקים את התערובת על גבי הבסיס האפוי ומשטחים לשכבה אחידה והדוקה.


11

אופים במשך 10-13 דקות או עד ששכבת הפקאן מזהיבה ומבעבעת.


12

מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ושומרים במקרר .


13

בעזרת סכין חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים