לןגן

פאי שוקולד נוגט

מאת: דינה כ., פורסם: 08/10/2022 | 22:51
פאי שוקולד נוגט

תקציר המתכון: פאי שוקולד יוקרתי במינימום עבודה ומקסימום תוצאה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טחני את הביסקוויטים בבלנדר עד לקבלת תערובת ביסקוויטים טחונה דק דק

  2. המיסי במיקרוגל 30 שניות את המחמאה וערבבי עם פירורי הביסקוויטים

  3. שטחי בתבנית הפאי והדקי טוב טוב בקצוות

  4. הכניסי להקפאה

  5. לקערה חסינת חום הכניסי את השמנת השוקולד ו2 כפות מחית נוגט

  6. הכניסי למיקרוגל לדקה וחצי וערבבי היטב

  7. הוציאי את התבנית פאי מהמקפיא ושפכי את תערובת השוקולד על בסיס הפאי

  8. המיסי בשקית זילוף את כף המחית נוגט בעזרת מים חמים

  9. צרי חור קטן בשקית זילוף וצרי צורת ספירלה בפאי

  10. בעזרת קיסם, צרי פסים - פס קדימה פס אחורה

  11. פזרי מסביב הפאי את האגוזים הטחונים

  12. הכניסי לקירור של 3 שעות

  13. בתאבון!