ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
(צנצנת ריבה אחת לפחות, וכמה שיותר יותר טעים)
-
אפשר להוסיף פירות יער על הריבה
אופן ההכנה
-
1
תבנית אפייה עגולה בקוטר 20 או פאי מלבנית.
-
2
במעבד מזון מערבלים את כל חומרי הבצק פרט לביצה.
-
3
לאחר שהחמאה התפזרה היטב בתערובת הפירורית מוסיפים את הביצה ומעבדים לבצק.
-
4
1/4 מהבצק מכניסים לשקית ושמים במקפיא .
-
5
משטחים 3/4 מהבצק בתבנית ודוקרים עם קיסם שיניים כדי שלא יתנפח.
-
6
אופים את הבצק כ-20 דקות עד הזהבה קלה.
-
7
מורחים ריבה ומפזרים פירות יער או אוכמניות קפואים.
-
8
על פומפיה גסה מגרדים מעל הריבה את הבצק שהיה במקפיא.
-
9
אופים ב- 180 מעלות 20 דק' .
-
10
לפזר אבקת סוכר לאחר שהעוגה התקררה.
-
11
להכין את העוגה מינימום שעה לפני ההגשה.
1
תבנית אפייה עגולה בקוטר 20 או פאי מלבנית.
2
במעבד מזון מערבלים את כל חומרי הבצק פרט לביצה.
3
לאחר שהחמאה התפזרה היטב בתערובת הפירורית מוסיפים את הביצה ומעבדים לבצק.
4
1/4 מהבצק מכניסים לשקית ושמים במקפיא .
5
משטחים 3/4 מהבצק בתבנית ודוקרים עם קיסם שיניים כדי שלא יתנפח.
6
אופים את הבצק כ-20 דקות עד הזהבה קלה.
7
מורחים ריבה ומפזרים פירות יער או אוכמניות קפואים.
8
על פומפיה גסה מגרדים מעל הריבה את הבצק שהיה במקפיא.
9
אופים ב- 180 מעלות 20 דק' .
10
לפזר אבקת סוכר לאחר שהעוגה התקררה.
11
להכין את העוגה מינימום שעה לפני ההגשה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים