אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

532
צפיות

חיתוכיות לינזר

המתכון של
חיתוכיות לינזר

קרדיט למתכון של רבקה טוטיאשוילי

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • לבצק
  • כוס קמח (150 ג)
  • כפית אבקת אפיה
  • 100 ג חמאה קרה קוביות
  • 100 ג' שקדים טחונים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • למלית
  • 250 גר' ריבה
  • (צנצנת ריבה אחת לפחות, וכמה שיותר יותר טעים)
  • אפשר להוסיף פירות יער על הריבה
אופן ההכנה
  • 1

    תבנית אפייה עגולה בקוטר 20 או פאי מלבנית.


  • 2

    במעבד מזון מערבלים את כל חומרי הבצק פרט לביצה.


  • 3

    לאחר שהחמאה התפזרה היטב בתערובת הפירורית מוסיפים את הביצה ומעבדים לבצק.


  • 4

    1/4 מהבצק מכניסים לשקית ושמים במקפיא .


  • 5

    משטחים 3/4 מהבצק בתבנית ודוקרים עם קיסם שיניים כדי שלא יתנפח.


  • 6

    אופים את הבצק כ-20 דקות עד הזהבה קלה.


  • 7

    מורחים ריבה ומפזרים פירות יער או אוכמניות קפואים.


  • 8

    על פומפיה גסה מגרדים מעל הריבה את הבצק שהיה במקפיא.


  • 9

    אופים ב- 180 מעלות 20 דק' .


  • 10

    לפזר אבקת סוכר לאחר שהעוגה התקררה.


  • 11

    להכין את העוגה מינימום שעה לפני ההגשה.


1

תבנית אפייה עגולה בקוטר 20 או פאי מלבנית.


2

במעבד מזון מערבלים את כל חומרי הבצק פרט לביצה.


3

לאחר שהחמאה התפזרה היטב בתערובת הפירורית מוסיפים את הביצה ומעבדים לבצק.


4

1/4 מהבצק מכניסים לשקית ושמים במקפיא .


5

משטחים 3/4 מהבצק בתבנית ודוקרים עם קיסם שיניים כדי שלא יתנפח.


6

אופים את הבצק כ-20 דקות עד הזהבה קלה.


7

מורחים ריבה ומפזרים פירות יער או אוכמניות קפואים.


8

על פומפיה גסה מגרדים מעל הריבה את הבצק שהיה במקפיא.


9

אופים ב- 180 מעלות 20 דק' .


10

לפזר אבקת סוכר לאחר שהעוגה התקררה.


11

להכין את העוגה מינימום שעה לפני ההגשה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים