תקציר המתכון: קרדיט למתכון של רבקה טוטיאשוילי
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
תבנית אפייה עגולה בקוטר 20 או פאי מלבנית
במעבד מזון מערבלים את כל חומרי הבצק פרט לביצה
לאחר שהחמאה התפזרה היטב בתערובת הפירורית מוסיפים את הביצה ומעבדים לבצק
1/4 מהבצק מכניסים לשקית ושמים במקפיא
משטחים 3/4 מהבצק בתבנית ודוקרים עם קיסם שיניים כדי שלא יתנפח
אופים את הבצק כ-20 דקות עד הזהבה קלה
מורחים ריבה ומפזרים פירות יער או אוכמניות קפואים
על פומפיה גסה מגרדים מעל הריבה את הבצק שהיה במקפיא
אופים ב- 180 מעלות 20 דק'
לפזר אבקת סוכר לאחר שהעוגה התקררה
להכין את העוגה מינימום שעה לפני ההגשה