הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמה שאני הכי אוהבת בסופלה הזה זה שהוא נשאר לאחר האפיה פריך כמו עוגה נימוחה ובפנים שוקולד נמס שלא מרטיב את הסופלה ומשאיר אותו יציב.
המיסי על אש נמוכה מאוד את השוקולד והמרגרינה..
הקציפי במיקסר את הביצים והסוכר עד קבלת קצף אחיד..
הוסיפי לשוקולד המומס כפית תמצית וניל. .
צנני את התערובת..
הוסיפי לתערובת הביצים את השוקולד המומס וערבבי בתנועות קיפול..
הוסיפי בתנועות קיפול את הקמח והקקאו..
העבירי את התערובת למנג'טים מתאימים לאפיה..
דחסי מעל כל סופלה קוביית שוקולד..
הכניסי לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואפי במשך כ 12 דקות..
בתאבון.