לןגן

סופלה שוקולד

מאת: דינה כ., פורסם: 04/09/2022 | 16:35
סופלה שוקולד

תקציר המתכון: מה שאני הכי אוהבת בסופלה הזה זה שהוא נשאר לאחר האפיה פריך כמו עוגה נימוחה ובפנים שוקולד נמס שלא מרטיב את הסופלה ומשאיר אותו יציב.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. המיסי על אש נמוכה מאוד את השוקולד והמרגרינה.

  2. הקציפי במיקסר את הביצים והסוכר עד קבלת קצף אחיד.

  3. הוסיפי לשוקולד המומס כפית תמצית וניל.

  4. צנני את התערובת.

  5. הוסיפי לתערובת הביצים את השוקולד המומס וערבבי בתנועות קיפול.

  6. הוסיפי בתנועות קיפול את הקמח והקקאו.

  7. העבירי את התערובת למנג'טים מתאימים לאפיה.

  8. דחסי מעל כל סופלה קוביית שוקולד.

  9. הכניסי לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ואפי במשך כ 12 דקות.

  10. בתאבון