הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכל עוגה בחושה עולה דרגה כאשר מתחילים עם הקצפת ביצים (שלמות)
מקציפים את הביצים ומוסיפים סוכר וממשיכים להקציף.
מוסיפים השמן ולאחר מכן את יתר המצרכים היבשים .
מוסיפים את המים החמים ומסיימים להקציף.
שופכים ל-3 תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים בחום של 180 מעלות כארבעים עד חמישים דקות.
מכינים גנאש - .
ממיסים 2 שוקולד מריר עם 1 שמנת מתוקה ושופכים על העוגה.