תקציר המתכון: כל עוגה בחושה עולה דרגה כאשר מתחילים עם הקצפת ביצים (שלמות)
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
מקציפים את הביצים ומוסיפים סוכר וממשיכים להקציף
מוסיפים השמן ולאחר מכן את יתר המצרכים היבשים
מוסיפים את המים החמים ומסיימים להקציף
שופכים ל-3 תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים בחום של 180 מעלות כארבעים עד חמישים דקות
מכינים גנאש -
ממיסים 2 שוקולד מריר עם 1 שמנת מתוקה ושופכים על העוגה