לןגן

עוגת שוקולית (עם הקצפת ביצים)

מאת: זהר מנדל, פורסם: 27/08/2022 | 21:35
עוגת שוקולית (עם הקצפת ביצים)

תקציר המתכון: כל עוגה בחושה עולה דרגה כאשר מתחילים עם הקצפת ביצים (שלמות)

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקציפים את הביצים ומוסיפים סוכר וממשיכים להקציף

  2. מוסיפים השמן ולאחר מכן את יתר המצרכים היבשים

  3. מוסיפים את המים החמים ומסיימים להקציף

  4. שופכים ל-3 תבניות אינגליש קייק משומנות ואופים בחום של 180 מעלות כארבעים עד חמישים דקות

  5. מכינים גנאש -

  6. ממיסים 2 שוקולד מריר עם 1 שמנת מתוקה ושופכים על העוגה