אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

493
צפיות

עוגת בראוניז חלבה

המתכון של
עוגת בראוניז חלבה

עוגה פאדגית טעימה מאוד מאוד. קרדיט למתכון של תהילה קייקס

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 250 גר' שוקולד מריר
  • 150 גר' חמאה חתוכה לקוביות
  • 200 גר' סוכר לבן
  • 3 ביצים
  • 280 גר' קמח
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 150 גר' חלבה חתוכה לחתיכות ששמים על העוגה לפני האפייה
אופן ההכנה
  • 1

    שמים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים מדי פעם עד שהרכיבים נמסו.


  • 2

    מוסיפים לקערה את הסוכר ומערבבים.


  • 3

    טורפים פנימה את הביצים. מאחר ותערובת השוקולד החמאה והסוכר מעט חמימה, ערבבתי בכלי קטן כל ביצה בנפרד וכך הוספתי אותן אחת אחת לתערובת, כדי שלא יהפכו לחביתה .


  • 4

    מוסיפים תוך כדי קיפול את הקמח, אבקת האפיה והמלח.


  • 5

    מעבירים את התערובת לכלי בגודל 20X30 מרופד בנייר אפייה. משטחים את התערובת ונועצים פנימה (עם האצבע) את קוביות החלבה .


  • 6

    אופים ב- 170 מעלות, כ-25 דקות - לא בטורבו.


  • 7

    מקררים את העוגה לחלוטין מספר שעות, לפני החיתוך לריבועים ושומרים במקרר.


1

שמים בקערה את השוקולד והחמאה וממיסים במיקרו בפולסים של 30 שניות ומערבבים מדי פעם עד שהרכיבים נמסו.


2

מוסיפים לקערה את הסוכר ומערבבים.


3

טורפים פנימה את הביצים. מאחר ותערובת השוקולד החמאה והסוכר מעט חמימה, ערבבתי בכלי קטן כל ביצה בנפרד וכך הוספתי אותן אחת אחת לתערובת, כדי שלא יהפכו לחביתה .


4

מוסיפים תוך כדי קיפול את הקמח, אבקת האפיה והמלח.


5

מעבירים את התערובת לכלי בגודל 20X30 מרופד בנייר אפייה. משטחים את התערובת ונועצים פנימה (עם האצבע) את קוביות החלבה .


6

אופים ב- 170 מעלות, כ-25 דקות - לא בטורבו.


7

מקררים את העוגה לחלוטין מספר שעות, לפני החיתוך לריבועים ושומרים במקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים