1) טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון למצב גס ושמים בקערה .
2
2) בסיר קטן שופכים את החלב מוסיפים סוכר,קקאו,וקורנפלור ומערבבים ומבשלים עד לקבלת מרקם קרמי .
3
3) מכבים את הגז ומוסיפים חמאה ושוקולד מחיר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים .
4
4) יוצקים על הביסקוויטים ומעבירים עד שמכסה את הכל.
5
5)מסדרים שקף סביב רינג בקוטר .
6
משטחים ומיישרים, מערבבים למקרר עד להכנת הגנאש .
7
אופן הכנת הגנאש:.
8
6)מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את שני סוגי השוקולדים מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ושופכים על השכבת ביסקוויטים ומערבבים למקפיא לשעה להתייצבות ולאחר מכן למקרר.
9
7) אופן הכנת הקצפת:.
10
שמים בקערה את השמנת המתוקה,פודינג וניל וחלב ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים על העוגה .
11
ויש לכם עוגה קלה טעימה ומהירה להכנה.
1
1) טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון למצב גס ושמים בקערה .
2
2) בסיר קטן שופכים את החלב מוסיפים סוכר,קקאו,וקורנפלור ומערבבים ומבשלים עד לקבלת מרקם קרמי .
3
3) מכבים את הגז ומוסיפים חמאה ושוקולד מחיר ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים .
4
4) יוצקים על הביסקוויטים ומעבירים עד שמכסה את הכל.
5
5)מסדרים שקף סביב רינג בקוטר .
6
משטחים ומיישרים, מערבבים למקרר עד להכנת הגנאש .
7
אופן הכנת הגנאש:.
8
6)מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את שני סוגי השוקולדים מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ושופכים על השכבת ביסקוויטים ומערבבים למקפיא לשעה להתייצבות ולאחר מכן למקרר.
9
7) אופן הכנת הקצפת:.
10
שמים בקערה את השמנת המתוקה,פודינג וניל וחלב ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים על העוגה .