הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהיום שישי תיכף השבת נכנסת ואין עוגה אצל סבתא לאה על השיש, מכינים עוגת תפוחים שכולם אוהבים הכי פשוט הכי קל והכי טעים טעים, וכן אפשר ללא גלוטן, כל אחד יכול.
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות..
מערבבים בעזרת מטרפה ידנית ביצים, סוכר, סוכר וניל, קורט מלח כ-2 דקות, מוסיפים את השמן, תפוחים מגורדים, קינמון, תמצית וניל, מיץ תפוזים ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה..
מוסיפים את הקמח, קוקוס או אגוזים טחונים ומערבבים ערבוב קל רק עד לקבלת תערובת אחידה.
שימו לב!! אין לערבב יותר מדי רק עד לאיחוד המרכיבים..
יוצקים את התערובת לתבנית משומנת, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש, מכניסים לתנור ואופים 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש..
מקררים היטב מפזרים בנדיבות אבקת סוכר ומגישים..
טיפים ....
ממליצה בימים חמים לשמור את העוגה במקרר..
לא חייבים לקלף את התפוחים. .
אפשר להשתמש בכל סוגי התפוחים שיש בבית..
אפשר להקפיא..
זהו חברות וחברים תיהנו..
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה..