הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה קלה ופשוטה שקוצרת מחמאות (יצאה קצת נמוכה)
מקציפים את הביצים (חלבון וחלמון יחדיו, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.
מוסיפים את יתר המצרכים וממשיכים להקציף לבלילה אחידה.
מחלקים את התערובת ל-2 קערות.
ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים לאחת מהקערות ומערבבים היטב .
משמנים תבנית, שופכים לסירוגין את התערובת הלבנה ואת התערובת החומה.
אופים בחום של 180 כ-40 דקות עד שנועצים קיסם בעוגה והוא יוצא יבש.