אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

224
צפיות

עוגת גבינה שמנת פקאן קדאיף

המתכון של
עוגת גבינה שמנת פקאן קדאיף

עוגת גבינה קלילה וטעימה לשבועות ולכל הזדמנות

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקשה
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קשה
מרכיבים
  • תבנית 26/28 תלוי בגובה הרצוי
  • לתחתית:650 גרם פקאן טיבעי
  • 100 גרם חמאה
  • 1.5 כוסות סירופ מייפל
  • לשכבת גבינה: גבינה לבנה 850 גרם
  • שמנת מתוקה 500 מל
  • 1 פודינג וניל
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2 כפות ג'לטין
  • לקישוט:שערות קדאיף חמאה וסירופ מייפל
אופן ההכנה
  • 1

    לגרוס את האגוזים.


  • 2

    לערבב עם מייפל וחמאה מומסת לשטח בתבנית ולהכניס למקפיא.


  • 3

    להמיס ג'לטין במים רותחים.


  • 4

    לערבב בקערה את הגבינה והפודינג .


  • 5

    בקערה אחרת להקציף את השמנת המתוקה ותוך כדי להוסיף בהדרגה את הסוכר .


  • 6

    להוסיף ג'לטין מומס לתערובת הגבינה ולעבד לתערובת חלקה ללא גושים .


  • 7

    לקפל את תערובת הגבינה לתוך השמנת המתוקה בתנועות עדינות עד לקבלת תערובת אחידה.


  • 8

    לשפוך על תחתית הפקאן הקפואה ולהחזיר למקפיא למשך לילה.


  • 9

    להפשיר את שערות הקדאיף למשך הלילה במקרר.


  • 10

    לשמן מחבת בחמאה .


  • 11

    לפתוח בזהירות שלא יקרע את שערות הקדאיף כל פעם כמות קטנה של שערות ולהניח במחבת חמה על אש נמוכה עד להזהבה קלה ( יש אפשרות לעשות את זה בתנור על תבנית אפיה משומנת).


  • 12

    להניח את השערות על תבנית ולצקת מעליהם סירופ מייפל חם מעורב עם חמאה מומסת .


  • 13

    לסדר סביב העוגה את שערות הקדאיף.


  • 14

    לשפוך בזהירות על השערות בעזרת כף את הסירופ שנשאר בתבנית .


  • 15

    לאחסן במקרר.


1

לגרוס את האגוזים.


2

לערבב עם מייפל וחמאה מומסת לשטח בתבנית ולהכניס למקפיא.


3

להמיס ג'לטין במים רותחים.


4

לערבב בקערה את הגבינה והפודינג .


5

בקערה אחרת להקציף את השמנת המתוקה ותוך כדי להוסיף בהדרגה את הסוכר .


6

להוסיף ג'לטין מומס לתערובת הגבינה ולעבד לתערובת חלקה ללא גושים .


7

לקפל את תערובת הגבינה לתוך השמנת המתוקה בתנועות עדינות עד לקבלת תערובת אחידה.


8

לשפוך על תחתית הפקאן הקפואה ולהחזיר למקפיא למשך לילה.


9

להפשיר את שערות הקדאיף למשך הלילה במקרר.


10

לשמן מחבת בחמאה .


11

לפתוח בזהירות שלא יקרע את שערות הקדאיף כל פעם כמות קטנה של שערות ולהניח במחבת חמה על אש נמוכה עד להזהבה קלה ( יש אפשרות לעשות את זה בתנור על תבנית אפיה משומנת).


12

להניח את השערות על תבנית ולצקת מעליהם סירופ מייפל חם מעורב עם חמאה מומסת .


13

לסדר סביב העוגה את שערות הקדאיף.


14

לשפוך בזהירות על השערות בעזרת כף את הסירופ שנשאר בתבנית .


15

לאחסן במקרר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים