הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקרדיט למתכון של אריאלה גולדמן. עוגה קרמית טעימה מאוד ונמסה בפה.
מחממים תנור מראש ל-160 מעלות בתוכנית אפייה רגילה.
על תחתית התנור מניחים תבנית מלאה במים .
בקערה גדולה טורפים לתערובת אחידה, ללא גושים, גבינה, שמנת, חלמונים, 1/2 כוס סוכר, אינסטנט פודינג, קורנפלור ולימון.
במיקסר עם וו הקצפה, מהירות בינונית, מקציפים לקצף לבן, מבריק וקרמי 6 חלבונים עם קמצוץ מלח ו- 1/2 כוס סוכר.
מקפלים את קצף החלבונים בקערת הגבינות עד לתערובת אחידה, אוורירית.
משטחים התערובת בתבנית משומנת היטב תחתית ודפנות.
ממקמים התבנית מדף שני למטה בתנור ואופים בין 50-60 דקות בלי לפתוח בכלל את דלת התנור.
העוגה מוכנה כשפנייה זהובים והיא תפוחה מאוד וקפיצית למגע .
מיד בתום האפייה מוציאים העוגה מהתנור ומצננים בטמפ החדר.
מכינים קרם :.
במיקסר עם וו הקצפה מקציפים לקרם יציב: שמנת להקצפה, אינסטנט וניל, סוכר.
מורחים הקרם על העוגה רק אחרי שהתקררה היטב.
מעטרים ב- 50 גר' שוקולד מריר / חלב מגורר / או בתות שדה.
מעבירים למקרר לפחות עד 4 שעות התייצבות לפני ההגשה.