אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

13,871
צפיות

עוגת גבינה עם לוטוס ,אגוזי לוז,ריבת חלב

המתכון של
עוגת גבינה עם לוטוס ,אגוזי לוז,ריבת חלב

טעימה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 6 ביצים גודל לארג
  • 1 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 2 סוכר וניל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שמנת חמוצה
  • 3/4 כוס קורנפלור
  • 750 גרם גבינה לבנה 5%
  • 250 גרם גבינת שמנת נפוליאון
  • קרם או להוסיף עוד 250 גבינה 5%
  • אפשר רק גבינה 5%
  • 1 צנצנת לוטוס או אגוזי לוז או ריבת חלב
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 50 גרם שוקולד חלב
  • 50 גרם שוקולד לבן
  • או קצפת ולקשט עם פטל ושוקולד לבן
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1/4 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 1/4 כוס חלב
אופן ההכנה
  • 1

    להקציף חלבונים עם מלח,וסוכר לקבלת קצף במרקם יוגורט.


  • 2

    בקערה נוספת לשים את כל המצרכים ולערבב לקבלת בלילה חלקה ,להוסיף את החלבונים ולקפל לאט .


  • 3

    לחמם תנור 140 מעלות ולשים תבנית עם מים .


  • 4

    לשמן את התבנית היטב עם חמאה או מחמאה .


  • 5

    לשים את הבלילה בתבנית מרובעת פיירקס או רגילה ולהניח בתוך התבנית עם המים .


  • 6

    לאפות במשך שעה וארבעים וחמש דקות עד לקבלת צבע חום.


  • 7

    לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה להתקרר .


  • 8

    להעביר את העוגה למקרר לשעה לפחות .


  • 9

    לחמם את הלוטוס ולשפוך על העוגה .


  • 10

    להמיס שוקולדים כל אחד בשקית זילוף ולזלף פסים לרוחב .


  • 11

    לקיחת שיפוד ולעשות פסים לאורך .


  • 12

    או רק קצפת .


  • 13

    להקציף שמנת מתוקה עם סוכר,אינסטנט וחלב לקבלת קצפת לזלף ומעל לקשט עם פטל טרי ושוקולד לבן .


  • 14

    בהצלחה .


1

להקציף חלבונים עם מלח,וסוכר לקבלת קצף במרקם יוגורט.


2

בקערה נוספת לשים את כל המצרכים ולערבב לקבלת בלילה חלקה ,להוסיף את החלבונים ולקפל לאט .


3

לחמם תנור 140 מעלות ולשים תבנית עם מים .


4

לשמן את התבנית היטב עם חמאה או מחמאה .


5

לשים את הבלילה בתבנית מרובעת פיירקס או רגילה ולהניח בתוך התבנית עם המים .


6

לאפות במשך שעה וארבעים וחמש דקות עד לקבלת צבע חום.


7

לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה להתקרר .


8

להעביר את העוגה למקרר לשעה לפחות .


9

לחמם את הלוטוס ולשפוך על העוגה .


10

להמיס שוקולדים כל אחד בשקית זילוף ולזלף פסים לרוחב .


11

לקיחת שיפוד ולעשות פסים לאורך .


12

או רק קצפת .


13

להקציף שמנת מתוקה עם סוכר,אינסטנט וחלב לקבלת קצפת לזלף ומעל לקשט עם פטל טרי ושוקולד לבן .


14

בהצלחה .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים