ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
מעט קוקוס לפיזור מעל הגנז'
אופן ההכנה
-
1
להקציף את הביצים שלמות ללא הפרדה ביחד עם הסוכר כ7 דקות ..
-
2
להוסיף את השמן לסרוגין ..
-
3
ואז להכניס את הקוקוס,קמח, אפיה, ומיץ התפוזים כול פעם מעט לא הכול ביחד..
-
4
להוסיף את הפרג והאגוזים וכן את גרידת התפוז ..ולערבב הייטב הכול עירבוב ידני..
-
5
לחמם תנור 150 מעלות ל40 דקות בערך ליבדוק בעזרת קיסם אם העיסה אפויה.
-
6
לחמם את הקצפת צימחית עם השוקולד לגנז' שהעוגה יוצאת מהתנור לימרוח בקרם השוקולדי לחכות מעט ואז לפזר מעט קוקוס ...
-
7
בהצלחה אורה🌹.
1
להקציף את הביצים שלמות ללא הפרדה ביחד עם הסוכר כ7 דקות ..
2
להוסיף את השמן לסרוגין ..
3
ואז להכניס את הקוקוס,קמח, אפיה, ומיץ התפוזים כול פעם מעט לא הכול ביחד..
4
להוסיף את הפרג והאגוזים וכן את גרידת התפוז ..ולערבב הייטב הכול עירבוב ידני..
5
לחמם תנור 150 מעלות ל40 דקות בערך ליבדוק בעזרת קיסם אם העיסה אפויה.
6
לחמם את הקצפת צימחית עם השוקולד לגנז' שהעוגה יוצאת מהתנור לימרוח בקרם השוקולדי לחכות מעט ואז לפזר מעט קוקוס ...
7
בהצלחה אורה🌹.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים