אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

3,383
צפיות

עוגת תפוחים בחושה

המתכון של
עוגת תפוחים בחושה

עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה. עפ"י מתכון של ניקי ב.

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 תפוחי עץ גדולים
  • 3/4 כוס סוכר לבן / סוכר חום בהיר (דמרה)
  • כפית קינמון
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כפות סוכר חום
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס קמח תופח, או קמח רגיל וחצי שקית אבקת אפייה
  • קורט מלח
  • אבקת סוכר לפזר על העוגה לאחר האפייה
אופן ההכנה
  • 1

    לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנטנות. לערבב עם הסוכר, והקינמון ולהשאיר בצד.


  • 2

    לחמם תנור ל- 180 מעלות חום רגיל לא טורבו.


  • 3

    בקערה אחרת - לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת התפוחים, לערבב טוב את העיסה כדי שלא יווצרו גושים. התערובת יוצאת סמיכה וזה בסדר.


  • 4

    להעביר את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת ולשטח את התערובת באופן שווה.


  • 5

    לאפות בין 45 ל- 50 דקות, לבדוק בשיטת הקיסם שיוצא נקי. העוגה מתייצבת ומזהיבה.


  • 6

    כשהעוגה מתקררת ניתן לפזר עלייה אבקת סוכר.


1

לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנטנות. לערבב עם הסוכר, והקינמון ולהשאיר בצד.


2

לחמם תנור ל- 180 מעלות חום רגיל לא טורבו.


3

בקערה אחרת - לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת התפוחים, לערבב טוב את העיסה כדי שלא יווצרו גושים. התערובת יוצאת סמיכה וזה בסדר.


4

להעביר את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת ולשטח את התערובת באופן שווה.


5

לאפות בין 45 ל- 50 דקות, לבדוק בשיטת הקיסם שיוצא נקי. העוגה מתייצבת ומזהיבה.


6

כשהעוגה מתקררת ניתן לפזר עלייה אבקת סוכר.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים