ספר מתכוני עוגות יום הולדת
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
3/4 כוס סוכר לבן / סוכר חום בהיר (דמרה)
-
-
-
-
-
1 כוס קמח תופח, או קמח רגיל וחצי שקית אבקת אפייה
-
-
אבקת סוכר לפזר על העוגה לאחר האפייה
אופן ההכנה
-
1
לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנטנות. לערבב עם הסוכר, והקינמון ולהשאיר בצד.
-
2
לחמם תנור ל- 180 מעלות חום רגיל לא טורבו.
-
3
בקערה אחרת - לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת התפוחים, לערבב טוב את העיסה כדי שלא יווצרו גושים. התערובת יוצאת סמיכה וזה בסדר.
-
4
להעביר את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת ולשטח את התערובת באופן שווה.
-
5
לאפות בין 45 ל- 50 דקות, לבדוק בשיטת הקיסם שיוצא נקי. העוגה מתייצבת ומזהיבה.
-
6
כשהעוגה מתקררת ניתן לפזר עלייה אבקת סוכר.
1
לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנטנות. לערבב עם הסוכר, והקינמון ולהשאיר בצד.
2
לחמם תנור ל- 180 מעלות חום רגיל לא טורבו.
3
בקערה אחרת - לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת התפוחים, לערבב טוב את העיסה כדי שלא יווצרו גושים. התערובת יוצאת סמיכה וזה בסדר.
4
להעביר את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת ולשטח את התערובת באופן שווה.
5
לאפות בין 45 ל- 50 דקות, לבדוק בשיטת הקיסם שיוצא נקי. העוגה מתייצבת ומזהיבה.
6
כשהעוגה מתקררת ניתן לפזר עלייה אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים