לןגן

עוגת תפוחים בחושה

מאת: מירי גולני, פורסם: 27/12/2021 | 20:10
עוגת תפוחים בחושה

תקציר המתכון: עוגה טעימה מאוד וקלה להכנה. עפ"י מתכון של ניקי ב.

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנטנות. לערבב עם הסוכר, והקינמון ולהשאיר בצד

  2. לחמם תנור ל- 180 מעלות חום רגיל לא טורבו

  3. בקערה אחרת - לטרוף ביצים וסוכר, להוסיף את שאר המצרכים כולל תערובת התפוחים, לערבב טוב את העיסה כדי שלא יווצרו גושים. התערובת יוצאת סמיכה וזה בסדר

  4. להעביר את העיסה לתבנית אינגליש קייק משומנת ולשטח את התערובת באופן שווה

  5. לאפות בין 45 ל- 50 דקות, לבדוק בשיטת הקיסם שיוצא נקי. העוגה מתייצבת ומזהיבה

  6. כשהעוגה מתקררת ניתן לפזר עלייה אבקת סוכר