הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהכשרוצים מתוק, מפנק, זוהי העוגה - הכנה קלה פשוטה שתמיד מצליחה!!! לא תפסיקו ליישר ... וכן אפשר גם ללא גלוטן.
בקערה מערבבים שמנת חמוצה, גבינה לבנה, אינסטנט פודינג וניל, 4 כפות סוכר (את יתרת הסוכר שומרים בצד), סוכר וניל ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
בקערת המיקסר מקציפים במהירות גבוהה שמנת מתוקה ואת יתרת הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מעבירים את הקצפת לקערת הגבינות ומקפלים בעדינות בעזרת מרית עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה ללא גושים.
מוזגים את החלב לקערה רחבה, טובלים את הביסקוויטים אחד אחד בחלב משני הצדדים 1-2 שניות לא יותר, מסדרים בתחתית התבנית בשכבה אחידה, ממליצה לסתום חורים ע"י שבירת ביסקוויטים.
מעבירים 1/3 מהקרם מעל שכבת הביסקוויטים ומיישרים היטב בעזרת גב הכף.
מסדרים שכבה שנייה של ביסקוויטים מעל הקרם, ומעבירים עוד 1/3 מכמות הקרם מעל הביסקוויטים ומיישרים שוב.
מסדרים שכבה שלישית של ביסקוויטים ושוב מעליה את יתרת הקרם ומיישרים.
שוברים את הביסקוויטים הנותרים לפירורים (אני מכניסה את הביסקוויטים לתוך שקית ניילון ובעזרת פטיש שניצלים מכה עד שיש לי פירורים), מפזרים מעל מלית הגבינה את הפירורים.
עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור במקרר לפחות 4-5 שעות, רצוי לילה שלם.
טיפים ....
אפשר להשתמש בביסקוויטים ללא גלוטן.
אפשר להשתמש בביסקוויטים בטעם שוקולד .
זהו מוכן! כמה דקות עבודה ויש לכם עוגה מושלמת, אצלי בארוחת הבוקר היא פשוט נזללה ברגע שיצאה מהמקרר, אז יאללה למה אתם מחכים רוצו להכין.
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה.