אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר מתכוני עוגות יום הולדת

201
צפיות

עוגת בננות

המתכון של
עוגת בננות

אם יש בננות רכות לא לזרוק מכינים עוגה והטעם מהמםם

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • 4 בננות
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 סוכר וניל
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/4 כפית קינמון (לא חייב)
  • 3/4 כפית סודה לשתייה
  • חצי כוס דבש
  • קורט מלח
  • כוס וחצי קמח לבן מנופה
  • רבע כוס צימוקים שחורים
  • חצי כוס אגוזים טחונים
אופן ההכנה
  • 1

    בקערת מיקסר עם מקצף שמים את הבננות עם מיץ הלימון ומקציפים, מוסיפים את הביצים מערבבים מוסיפים את סוכר הוניל, השמן, הדבש והקינמון ומערבבים..


  • 2

    בקערה נפרדת שמים את הקמח, סודה לשתיה ומלח מערבבים ומוסיפים לעיסת הבננות מערבבים עם לקקן עד שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים מעט..


  • 3

    משמנים תבנית אפיה מאורכת ושופכים לתוכה את עיסת הבננות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בערך שעה .


  • 4

    או עד שהעוגה מוכנה..


  • 5

    אוכלים עם כוס קפה או תה עם נענע.


1

בקערת מיקסר עם מקצף שמים את הבננות עם מיץ הלימון ומקציפים, מוסיפים את הביצים מערבבים מוסיפים את סוכר הוניל, השמן, הדבש והקינמון ומערבבים..


2

בקערה נפרדת שמים את הקמח, סודה לשתיה ומלח מערבבים ומוסיפים לעיסת הבננות מערבבים עם לקקן עד שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים מעט..


3

משמנים תבנית אפיה מאורכת ושופכים לתוכה את עיסת הבננות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בערך שעה .


4

או עד שהעוגה מוכנה..


5

אוכלים עם כוס קפה או תה עם נענע.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים