תקציר המתכון: אם יש בננות רכות לא לזרוק מכינים עוגה והטעם מהמםם
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
בקערת מיקסר עם מקצף שמים את הבננות עם מיץ הלימון ומקציפים, מוסיפים את הביצים מערבבים מוסיפים את סוכר הוניל, השמן, הדבש והקינמון ומערבבים.
בקערה נפרדת שמים את הקמח, סודה לשתיה ומלח מערבבים ומוסיפים לעיסת הבננות מערבבים עם לקקן עד שמתקבלת עיסה אחידה מוסיפים את האגוזים והצימוקים ומערבבים מעט.
משמנים תבנית אפיה מאורכת ושופכים לתוכה את עיסת הבננות ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות בערך שעה
או עד שהעוגה מוכנה.
אוכלים עם כוס קפה או תה עם נענע